Diensten
IMG_2127
IMG_2239
Bruiloft 2022
61A80E2D-5C85-4C63-B92D-3DE319D27738
Bruiloft 2022
Bedrijfsfeest 2022
PHOTO-2022-08-21-13-11-05
Bruiloft

BrickBeatz Drive-in-show: een feest waar herinneringen worden gecreëerd.


Een drive-in-show is een optreden van een DJ die zijn eigen apparatuur meeneemt en een avondvullend programma in elkaar draait. Of het nu je 30ste verjaardag is, je gaat trouwen of het de hoogste tijd is om met je werknemers de successen van afgelopen kwartaal gaat vieren. Jij regelt de locatie, wij zorgen voor de licht en geluidsapparatuur, de DJ en maken er een spetterende avond van.


De muzikale mogelijkheden zijn ongelimiteerd en worden voorafgaand met jou besproken. Je krijgt een DJ die alles (ja echt alles!!) aan elkaar weet te draaien en in één oogopslag kan zien wat het publiek wil horen. 80's, 90's, 00's, Happy hardcore, hedendaags of de lekkerste classics. Zelfs de meest foute nummers mogen natuurlijk niet ontbreken. Wil je er misschien een thema feest van te maken? Alles is mogelijk en wij denken graag met jou mee!

Wij hanteren geen vaste prijzen omdat wij van mening zijn dat ieder feest uniek is. Daarom worden onze setups iedere keer opnieuw zorgvuldig en naar jouw wens samengesteld.


Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op of vraag via de knop hieronder een offerte aan!

Rutger Sax 


Kent u Rutger Sax al? Deze fantastische saxofonist speelt mee met de muziek van de DJ en maakt ieder feest nog onvergetelijker. Wat dacht je bijvoorbeeld van een knallende opening met saxofoon?

Benieuwd naar wat Rutger Sax en DJ BrickBeatz samen doen? Bekijk dan de video hiernaast.


Rutger Sax is te boeken als extra optie.